De plăcere: Restaurant Tramondo


Reviewed by:
Rating:
5
On 12/07/2012
Last modified:12/07/2012

Summary:

N-am să mai adaug decât ceea ce nu se vede din poză: coastele au fost foarte gustoase, carnea deloc grasă, cartofi bine făcuți dar cu consistență bună, iar pentru extra-sos nu a fost nevoie să plătim extra.

Luni și Marți a fost același restaurant, și asta pentru motive foarte întemeiate.

Luni am plecat la masă cu idea să mergem la Restaurantul Tramondo, aflat într-un gang la capătul dinspre Bulevardul Victoriei al străzii Lipscani. Fusesem mai demult acolo, dar între timp s-a schimbat proprietarul și ni s-a recomandat să încercăm.

Deși am mers cu idea să testăm meniul de prânz, în dreptul gangului, pe Lipscani, era un stand cu o poză mare cu ”specialitatea casei”, coaste de porc.

Decizia a fost instantanee, fiindcă ultima dată am mâncat coaste de porc la Red Angus, și deși au fost acceptabile ca gust, după ce am plecat de acolo ne-am oprit și am mai adăugat imediat și o șaorma.

De data asta am fost preveniți că va dura aproximativ jumătate de oră, lucru care s-a adeverit, dar am fost șocați să vedem că porția de coaste arată exact ca în poză, și aveți aici poza cu farfuria ca să vă lămuriți.

N-am să mai adaug decât ceea ce nu se vede din poză: coastele au fost foarte gustoase, carnea deloc grasă, cartofi bine făcuți dar cu consistență bună, iar pentru extra-sos nu a fost nevoie să plătim extra.

Marți am repetat figura, de data asta cu un telefon în prealabil direct la bucătar pentru a fi gata când ajungem la fața locului, conform indicațiilor, bucătar care în plus ne-a întrebat dacă am vrea o nuanță anume a gustului. Am ales ușor-picant și așa a fost.

Porția de coaste costă 28 de lei, o cola a fost 7 lei, pâinea nu apare separat pe notă.

Nu am încercat alte opțiuni din meniu, dar am înțeles că supa/cremă de roșii e foarte ok, și există și meniuri de prânz, dar probabil de câte ori vom merge aici, și vom merge, vom alege coastele de porc.

N-am să mai adaug decât ceea ce nu se vede din poză: coastele au fost foarte gustoase, carnea deloc grasă, cartofi bine făcuți dar cu consistență bună, iar pentru extra-sos nu a fost nevoie să plătim extra.

Lucian Ruda

Lucian Ruda, student în ultimul an la Jurnalism şi Comunicare, pasionat de tehnică şi IT, de fotografie şi jocuri, de călătorii şi aventură. urmăresc să evoluez în obiectivitate, coerenţă şi corectitudine.

More Posts - Website

5 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: