Cum se cheamă liftul

N-am crezut că în ziua de azi mai e cineva care nu știe cum se apasă butoanele cu care se cheamă liftul. Atunci când mai vedeam pe cineva care apăsa butonul de mers în jos atunci când mergea în sus eram convins că e un gest de nervozitate, în niciun caz că apăsând pe jos persoana care cheamă liftul se gândește că îi indică liftul direcția în care să vină ca să răspundă comenzii, și nu direcția în care urmează să meargă.

Am avut surpriza asta din nou ieri, cu un domn ce părea foarte onorabil, la parterul unui centru medical care avea mai multe etaje și subsol. Eu am apăsat în fața lui pe butonul de Sus, iar el s-a aplecat după mine imediat și a apăsat pe butonul pentru Jos. Când a venit liftul i-am făcut lui loc să urce și l-am întrebat cât se poate de inocent “Mergeți în jos?”. Răspunsul complet surprins al omului a fost Nu, cu subînțelesul “De ce ai crede asa ceva?”. Asta mă face să cred că el chiar credea că trebuie să apeși pe butonul de jos ca să chemi un lift care vine de sus…

Ciudat!

Lucian Ruda

Lucian Ruda, student în ultimul an la Jurnalism şi Comunicare, pasionat de tehnică şi IT, de fotografie şi jocuri, de călătorii şi aventură. urmăresc să evoluez în obiectivitate, coerenţă şi corectitudine.

More Posts - Website

Leave a Reply

%d bloggers like this: