Telekom nu e Romtelecom, ţeapă

Telekom a comis-o din nou.

Am sunat ieri la nașa mea, într-o comună din Apuseni, pe telefonul fix. Surpriză: „acest număr nu există„. Sună pe la rude, vezi ce s-a întâmplat, panică maximă, ce-o fi pățit nașa?

In disperare de cauză, sun la Romtelecom… Același răspuns… Explic situația… După un efort considerabil, sunt întrebat în ce zonă era conectat acest număr și după un alt efort considerabil mi se spune că probabil era vorba de un telefon fix conectat prin radio, și că romtelefon a renunțat la acest tip de clienți din ianuarie 2015.

Am găsit pe alte forumuri situații similare, în care se menționa că s-au promis alte echipamente, pe tehnologie GSM (care oricum n-au ajuns) sau alte variante.

Nu, aici pur și simplu au renunțat la abonamente.

Așa că în câteva zile, telefonul nostru fix și telefonul fix al părinților mei, plus cartelele 3G ale mele soției și ale unuia din cei 2 cumnați vom fi foști clienți telekom și proaspeți clienți Digi.

Cam atât.

 Descoperit ulterior materialul și comentariile de aici, interesant!

Lucian Ruda

Lucian Ruda, student în ultimul an la Jurnalism şi Comunicare, pasionat de tehnică şi IT, de fotografie şi jocuri, de călătorii şi aventură. urmăresc să evoluez în obiectivitate, coerenţă şi corectitudine.

More Posts - Website

Leave a Reply

%d bloggers like this: