De la blog la google+ sau de la google+ la blog?

Răspunsul normal la întrebarea din titlul ar fi prima variantă. Cu toate astea, am decis că trebuie să am şi eu un blog, măcar ca să demonstrez că adaptarea funcţionează şi că orice tehnologie nouă, dacă e bine gândită, vine “peste” nu în “în locul” tehnologiilor pe care le ai şi le foloseşti deja.

În plus, n-am avut niciodată un blog căruia să îi fiu dedicat, să îmi poarte numele, să îl ştiu că e doar al meu. So here I go. Fără restricţii, fără subiect unic, fără publicitate (asta poate o rezolv în 5 ani), fără scopuri ascunse (să vedem dacă-mi reuşeşte, o să fie un exerciţiu greu), fără agresivitate şi fără motiv. Doar pentru a-mi satisface orgoliul. Sigur, orgoliu este un cuvând greu, dar cum poţi aduna simpatia cititorilor mai bine decât părând că eşti critic în primul rând la adresa ta.

Plecând la drum, o să încerc să învăţ de la blogeri seniori, urmărind şi participând, încercând să evit tehnicile de gherilă, chiar dacă sunt atât de întâlnite, de uşor de folosit şi chiar eficiente. De câte ori o să mai am câte un “bingo” intelectual o să încerc să îl împart, nu să-l ţin pentru mine, în asta chiar cred şi oameni de-ăştia vreau să strâng în “public”.

Mi-am ridicat deja destule bariere, dar o să încerc să revin la această ciornă de mission-statement şi să o îmbunătăţesc în direcţia etică, chiar dacă e restrictivă şi chiar dacă e nepopulară.

Lucian Ruda

Lucian Ruda, student în ultimul an la Jurnalism şi Comunicare, pasionat de tehnică şi IT, de fotografie şi jocuri, de călătorii şi aventură. urmăresc să evoluez în obiectivitate, coerenţă şi corectitudine.

More Posts - Website

One comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: