Mihai Dobrovolschi, dolari şi ardelenii. Şi etica în politică!

Ieri l-am auzit pe  la Guerrilla, vorbind despre cum ar putea el (şi toţi ceilalţi care sunt nemulţumiţi de actuala clasă politică şi care sunt totuşi familiari cu conceptul de etică) să facă mai mult decât să vorbească despre ce e rău în zona asta şi să înceapă să acţioneze într-un fel sau altul.

Cu siguranţă nu e el singurul care-şi pune problema “ce facem” şi cu siguranţă nici eu nu-s primul care şi-a pus-o sau ultimul care o să o reia din când în când.

Nu-l ştiu pe Mihai decât din dialogurile matinale de la radio, dar l-aş încadra în categoria “oameni m-aş asocia” dacă aş avea iniţiative pentru a merge în direcţia în discuţie. Şi până acum nu vedeam cum ar putea o mişcare guvernată de principiul obligatoriu “niciun compromis etic” să scoată capul şi să aibă un cuvânt de spus într-un domeniu guvernat de lipsa de etică, cum e politica, dar  ar putea fi mai mult decât cel care-şi pune aceeaşi întrebare, ar putea fi unul dintre răspunsuri…

Lucian Ruda

Lucian Ruda, student în ultimul an la Jurnalism şi Comunicare, pasionat de tehnică şi IT, de fotografie şi jocuri, de călătorii şi aventură. urmăresc să evoluez în obiectivitate, coerenţă şi corectitudine.

More Posts - Website

Leave a Reply

%d bloggers like this: